طريقه عمل العزيزيه
2 مشترك
صفحة 1 من اصل 1
طريقه عمل العزيزيه
طريقة عمل العزيزية
جيبالكم طريقة العزيزية وجربوهوأدعولى
المقادير:
نصف كيلو مكرونة أسباجتى مسلوقة 75 %
5 أصفر
بيض
كيلو لبن
كوب ونصف سكر
نصف كوب ماء
فانيليا
زبيب -
مكسرات
ربع كوب كورن فلور
الطريقة:
نضع المكرونة واللبن المغلى بعد
مايبرد مع بعض فى خلاط ونضربهم جيدا
ثم نضعهم على النار فى كاسرولة ونغليهم ثم
نضيف السكر ونتركهم حتى الغليان بس مش كتير
ثم ندوب الكورن فلور فى الماء ثم
نضيف عليه البيض والفانليا وعندما يغلى خليط المكرونة واللبن نضع عليهم خليط الكورن
فلور ونقلبهم على النار قليلا
ثم نضع الزبيب والمكسرات ونقلب
ثم تدهنى صاج
بسمنه بسيطة وتصبى الخليط فى الصاج وندخلها الفرن لمدة نصف ساعه على 200 درجة ثم
نتركها تبرد ثم تقطع
وبالهنا والشفاء
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
جيبالكم طريقة العزيزية وجربوهوأدعولى
المقادير:
نصف كيلو مكرونة أسباجتى مسلوقة 75 %
5 أصفر
بيض
كيلو لبن
كوب ونصف سكر
نصف كوب ماء
فانيليا
زبيب -
مكسرات
ربع كوب كورن فلور
الطريقة:
نضع المكرونة واللبن المغلى بعد
مايبرد مع بعض فى خلاط ونضربهم جيدا
ثم نضعهم على النار فى كاسرولة ونغليهم ثم
نضيف السكر ونتركهم حتى الغليان بس مش كتير
ثم ندوب الكورن فلور فى الماء ثم
نضيف عليه البيض والفانليا وعندما يغلى خليط المكرونة واللبن نضع عليهم خليط الكورن
فلور ونقلبهم على النار قليلا
ثم نضع الزبيب والمكسرات ونقلب
ثم تدهنى صاج
بسمنه بسيطة وتصبى الخليط فى الصاج وندخلها الفرن لمدة نصف ساعه على 200 درجة ثم
نتركها تبرد ثم تقطع
وبالهنا والشفاء
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
mena- عضو نشيط هسة
- الابراج :
عدد المساهمات : 33
تاريخ التسجيل : 23/12/2010
العمر : 28
مواضيع مماثلة
» طريقه عمل الشكلامه المصريه
» طريقه عمل الشاورمه
» كل عضوة تدخل هنا وتقول ازاى بتسلق الفراخ او اى نوع من الطيوراواللحوم
» طريقه عمل الكريب
» طريقه عمل التورتات لاعياد الميلاد والمناسبات
» طريقه عمل الشاورمه
» كل عضوة تدخل هنا وتقول ازاى بتسلق الفراخ او اى نوع من الطيوراواللحوم
» طريقه عمل الكريب
» طريقه عمل التورتات لاعياد الميلاد والمناسبات
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى