كافيه برقوقة
مرحبا بك ايها الكتكوت الزائر
يلا انضم لينا وشهيص معانا
بعض اقسام المنتدى مختفية ومش هتظهر غير للاعضاء فقط
سيتم تنشيط حساب الاعضاء عن طريق ادارة المنتدى

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

كافيه برقوقة
مرحبا بك ايها الكتكوت الزائر
يلا انضم لينا وشهيص معانا
بعض اقسام المنتدى مختفية ومش هتظهر غير للاعضاء فقط
سيتم تنشيط حساب الاعضاء عن طريق ادارة المنتدى
كافيه برقوقة
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

كل عضوة تدخل هنا وتقول ازاى بتسلق الفراخ او اى نوع من الطيوراواللحوم

4 مشترك

اذهب الى الأسفل

يؤسسؤ كل عضوة تدخل هنا وتقول ازاى بتسلق الفراخ او اى نوع من الطيوراواللحوم

مُساهمة من طرف كاجول خان الإثنين فبراير 14, 2011 2:54 pm

طبعا انا كتبت الموضوع دا عشان اعرف ازاى كل واحدة لما بتعمل اى نوع من الطيور
يعنى ازاى بتسلقها وبتمنع عنها الزفارة
عشان فى اساليب كتير اوى لسلق طيور وهى اساليب غلط بتخلى ريحة الفرخة بعد حتى ما تتسلق بتكون زفرة
فانا عايزة اعرف كل واحدة طريقتها ايه عشان اقولها الطريقة الصحيحة
اه و كمان طريقة سلق اللحوم
وانتظروا الطرق الصحيحة بعد ما اعرف طريقة كل واحدة

منتظرة ردودكم
كل عضوة تدخل هنا وتقول ازاى بتسلق الفراخ او اى نوع من الطيوراواللحوم 63309
كاجول خان
كاجول خان
الملكة
الملكة

الابراج : السمك

عدد المساهمات : 664

تاريخ التسجيل : 16/12/2010
العمر : 35


https://barkoka.forumegypt.net

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

يؤسسؤ طريقه طهى الفراخ

مُساهمة من طرف noga الخميس فبراير 17, 2011 4:26 pm

السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
اولا احنا بنغسل الفراج قوى بالدقيق علشان الظفارة ونغسلها قوى وبعدين ننقعها فى ملح وخل وليمون لمدة ساعه وبعدين نغسلها تانى ونحط الاناء على النار ونحط الفراخ والمستكه ولحبهان وبجيب طبق صغير ونقطع فيه بصله ونحط عليها فلفل اسمر ونطرة ملح صغيرة ونندعكم قوى وبعدين نحطهم على الفرخه تشوح لغايه لما تنشف نحط المايه عليها لغايه لما تستوى وبالهنا والشفا

noga
عضو مأنتخ
عضو مأنتخ

عدد المساهمات : 3

تاريخ التسجيل : 07/01/2011

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

يؤسسؤ رد: كل عضوة تدخل هنا وتقول ازاى بتسلق الفراخ او اى نوع من الطيوراواللحوم

مُساهمة من طرف كاجول خان الخميس فبراير 17, 2011 4:36 pm

فعلا دى الطريقة الصحيحة ايلى بتمنع الزفارة
دى ايلى انا بعملها علطول
فى بعض الناس بيغلوا المية وبعدين بيحطوا فيها الفراخ او اللحمة
ودى طريقة غلط لانها مبتمنعش الزفارة
بنشكر العضوة نوجة
وعايزين نعرف باقى العضوات بيعملوا الفراخ او اللحمة ازاى وايه طريقتهم
عشان يعرفوا الطريقة الصحيحة
كل عضوة تدخل هنا وتقول ازاى بتسلق الفراخ او اى نوع من الطيوراواللحوم 77206
كاجول خان
كاجول خان
الملكة
الملكة

الابراج : السمك

عدد المساهمات : 664

تاريخ التسجيل : 16/12/2010
العمر : 35


https://barkoka.forumegypt.net

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

يؤسسؤ رد: كل عضوة تدخل هنا وتقول ازاى بتسلق الفراخ او اى نوع من الطيوراواللحوم

مُساهمة من طرف reem الخميس فبراير 17, 2011 5:34 pm

انا كمان بعمل الفراخ كده
بالاضافه ان فى بعض الاوقات
بحشى الفرخه من جوه مرتا
(بصل مبشوره صغير وفلفل اسمر وملح ومخلوطين سوا)
بحشى الفرخه وبقفلها وبشوحها
مع ورق لورى ومستكه وحبهان

وبعدها بضيف ميا زى منا عايزه مقدار
شربه للفراخ واوقات بسبها تستوى فى
بخارها بدون شربه

والف هنااا
كل عضوة تدخل هنا وتقول ازاى بتسلق الفراخ او اى نوع من الطيوراواللحوم 33506
reem
reem
المشرف العام
المشرف العام

الابراج : الثور

عدد المساهمات : 410

تاريخ التسجيل : 20/12/2010
العمر : 34


الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

يؤسسؤ رد: كل عضوة تدخل هنا وتقول ازاى بتسلق الفراخ او اى نوع من الطيوراواللحوم

مُساهمة من طرف كاجول خان الخميس فبراير 17, 2011 5:41 pm

دى كمان طريقة مش بطالة
بس جيبتى منين انها ممكن تتسلق بالبخار
لازم يكون معاها مية
ممكت السلق بالبخار فقط ميخليش الزفارة تروح
افتكر الميه احسن
مرسى لحركات

يلا عايزين نشوف طرق باقى العضوات
كاجول خان
كاجول خان
الملكة
الملكة

الابراج : السمك

عدد المساهمات : 664

تاريخ التسجيل : 16/12/2010
العمر : 35


https://barkoka.forumegypt.net

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

يؤسسؤ رد: كل عضوة تدخل هنا وتقول ازاى بتسلق الفراخ او اى نوع من الطيوراواللحوم

مُساهمة من طرف رنوش الأربعاء فبراير 29, 2012 3:10 pm

انا كمان بعمل كدا بالضبط وممكن احطها فى صنيه تحتها بطاطس عليها بصل مبشور وملح وفلفل واسيبها تستوى بالبخار بتبقى حلوه جدا

رنوش

عدد المساهمات : 4

تاريخ التسجيل : 27/02/2012

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

يؤسسؤ رد: كل عضوة تدخل هنا وتقول ازاى بتسلق الفراخ او اى نوع من الطيوراواللحوم

مُساهمة من طرف كاجول خان الأربعاء فبراير 29, 2012 5:31 pm

ايوة انا دقت الطريقة دى وطلعت حلوة اوى وكنت اول مرة ادوقها
فظيييييييييييييعة
منورة يا رنوش
كاجول خان
كاجول خان
الملكة
الملكة

الابراج : السمك

عدد المساهمات : 664

تاريخ التسجيل : 16/12/2010
العمر : 35


https://barkoka.forumegypt.net

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

يؤسسؤ رد: كل عضوة تدخل هنا وتقول ازاى بتسلق الفراخ او اى نوع من الطيوراواللحوم

مُساهمة من طرف رنوش الخميس مارس 01, 2012 12:52 pm

دا نورك

رنوش

عدد المساهمات : 4

تاريخ التسجيل : 27/02/2012

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة

- مواضيع مماثلة

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى