كافيه برقوقة
مرحبا بك ايها الكتكوت الزائر
يلا انضم لينا وشهيص معانا
بعض اقسام المنتدى مختفية ومش هتظهر غير للاعضاء فقط
سيتم تنشيط حساب الاعضاء عن طريق ادارة المنتدى

طريقه عمل العزيزيه

اذهب الى الأسفل

خهتهاعت طريقه عمل العزيزيه

مُساهمة من طرف mena في الإثنين فبراير 14, 2011 10:58 am

طريقة عمل العزيزية

جيبالكم طريقة العزيزية وجربوهوأدعولى
المقادير:
نصف كيلو مكرونة أسباجتى مسلوقة 75 %
5 أصفر
بيض
كيلو لبن
كوب ونصف سكر
نصف كوب ماء
فانيليا
زبيب -
مكسرات
ربع كوب كورن فلور

الطريقة:
نضع المكرونة واللبن المغلى بعد
مايبرد مع بعض فى خلاط ونضربهم جيدا
ثم نضعهم على النار فى كاسرولة ونغليهم ثم
نضيف السكر ونتركهم حتى الغليان بس مش كتير
ثم ندوب الكورن فلور فى الماء ثم
نضيف عليه البيض والفانليا وعندما يغلى خليط المكرونة واللبن نضع عليهم خليط الكورن
فلور ونقلبهم على النار قليلا
ثم نضع الزبيب والمكسرات ونقلب
ثم تدهنى صاج
بسمنه بسيطة وتصبى الخليط فى الصاج وندخلها الفرن لمدة نصف ساعه على 200 درجة ثم
نتركها تبرد ثم تقطع
وبالهنا والشفاء

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



avatar
mena
عضو نشيط هسة
عضو نشيط هسة

الابراج : السمك

عدد المساهمات : 33

تاريخ التسجيل : 23/12/2010
العمر : 22


معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

خهتهاعت رد: طريقه عمل العزيزيه

مُساهمة من طرف كاجول خان في الإثنين فبراير 14, 2011 2:39 pm

مرسى خالص للطريقة
انا بموت ف العزيزة
بس الموضوع هيتنقل قسم الحلويات يا مدام

التوقيع

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

avatar
كاجول خان
الملكة
الملكة

الابراج : السمك

عدد المساهمات : 664

تاريخ التسجيل : 16/12/2010
العمر : 29


معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://barkoka.forumegypt.net

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى